Retourbeleid

Indien u niet tevreden bent met uw bestelling is het mogelijk om uw product binnen 14 werkdagen ongeopend te retourneren. Het aankoopbedrag zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen aan u crediteren. In het geval van een defect of geopend product dient u eerst contact met ons op te nemen.

Ontvangen

  • Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Dit is meestal binnen 7 dagen.
  • Indien u het artikel wilt ruilen, en u dit duidelijk heeft aangegeven op het pakbon zullen wij uw gewenste artikel binnen 5 werkdagen toesturen.

Terugbetaling

  • Uw betalingsverplichting komt te vervallen op het moment van ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de retourzending hebben ontvangen of het bewijs dat u het pakket heeft geretourneerd.
  • Als u gekozen hebt voor terugbetaling en al betaald heeft, betalen wij u zo spoedig mogelijk binnen 7 dagen terug.
  • Het volledige orderbedrag zal teruggestort worden op uw rekening, of worden terugbetaald op dezelfde manier als waarop u betaald heeft.

Het herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Na melding van de herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Retourneren

Uw pakketje kunt u retourneren naar onderstaand adres. De kosten voor het terugsturen van het pakket zijn voor eigen rekening.

Retourneren aan:
Fatels Markt Handel
Pastoors acker 62
1965 SB  Heemskerk